We hebben een retourbeleid van 14 dagen, Dat betekent dat je 14 dagen hebt na ontvangst van je artikel om retournering aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel in dezelfde staat zijn dat u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook het aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@witkit.nl Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u instructies over hoe en waar u uw pakket moet verzenden. Artikelen die naar ons zijn teruggestuurd zonder eerst een retour te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Voor eventuele retourvragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@witkit.nl

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en het probleem kunnen oplossen.

Restituties
We stellen u op de hoogte zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat als u betaald met creditcaard het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling wordt verwerkt en teruggeboekt.